vineri, 19 februarie 2010

Azi facem o schimbare

1. Am scos toate articolele "naspa", cu subiecte aiurea and stuff.
2. Schimb titlul din " Train in Romania si asta ne ocupa tot timpul" in "Evolutia ne coasta".
3. Am sa postez mai rar si o sa incerc sa postez mai calitativ.
4. ....

miercuri, 17 februarie 2010

Jocurile video interzise

A trecut ceva timp de cand nu am mai postat nimic. Ce pot sa zic, m-am angajat. Poate ca este mai bine ca numai postez toate porcariile doar de dragul de a posta.

Subiectul asta mi se pare foarte tare.

Nu stiu care dintre voi cititi ziarele dar daca nu le citit va spun eu cam care sunt titlurile ziarelor cu legatura la Grecia :


Business Magazine : Grecia ar trebui lasata sa intre in faliment
Ziarul financiar : Grecia este tinta unor atacuri speculative fara precedent, se plange seful guvernului de la Atena



TimesOnline : Hard Times In Greece

etc. In fine cautati pe google si mai gasiti o mie de articole cu titlul "In grecia e prapad".
Foarte interesant este ca acest prapad, speculeaza uni ca a fost produs intentionat de mari moguli. Despre asta poate alta data.

Dar dupa ce am citit articolul de azi, cred ca "astia" isi cam merita soarta.

Este vorba despre legea 3037/2002, lege care interzice orice fel de joc electronic, nu numai persoanelor juridice ba chiar si persoanelor fizice. Ba nu, chiar si strainilor. Adica daca tu te duci in Grecia in vizita, te opreste asa intamplator politia, si se uita in telefonul tau, gaseste un joc, amenda, ba chiar poate puscarie.

Mda... pe mine m-a lasat paff stirea astea. Si cand stau sa ma gandesc ca am fost acum vro 2-3 ani in grecia si sigur am avut psp-ul cu mine, si daca nu, un joc pe telefon tot aveam. Cat de idioata poate sa fie legea asta ?

Cum ar fi sa traiesti intr-o lume fara Mario, fara Snake de la Nokia, fara Tetris. Ca sa numai zic de jocurile noi aparute acum de care probabil multi dintre noi suntem mai mult sau mai putin dependenti.

Eu am crescut alaturi de jocuri si nu vreau sa cred ca ar putea disparea pentru totdeauna din viata mea.

AICI gasiti cel mai mare prostestator al acestei legi, si AICI puteti semna si o petitie impotriva acestei legi tampite. Eu am semnat-o :




31686.Horbaniuc VladLet us play !
Printre alte semnaturi :




31669.N-KidI could cry...when i imagine my life without games...man...half of my day i spend on games...i have such a huge collection of games...its almost going through roof...i'd kill someone if they banned games in my contury...
31662.Guillaume MONTAGNANAGames are important, it allows use to escape into an interactive world beyond your imagination...

Si poate cel mai misto comment :




31680.Dagmar HarmsenΓια αυτά που είναι αυτός για να είναι καλός; Αυτός πρόκειται να κερδηθεί μια πολύ ηλίθια επίδειξη της δύναμης και προφανώς εύκολων χρημάτων δυνατότητας.
Termin cu un clip al jocului meu preferat (ala taiat pe fata e Squall) :

joi, 11 februarie 2010

Times to remember

Hello all and by all I refer mostly to my Dywidag colleagues.

I watched one of this days, my 26 year birthday party movie, and I felt overwhelmed of emotions.


Besides the bad stuff, and the bad experience with the client, besides the really bad progress of the 'baustelle', I think, I bet, I'm sure, we had a good time together.

So I present you the movie, that you can watch and also feel the same way as I did.

My best regards to you all.


sâmbătă, 6 februarie 2010

Imaginerium

Dupa cum poate stiti, in Bucuresti sunt multi gandaci. Si printre locurile in care gasesti acesti gandaci, este si apartamentul meu, unde stau in chirie.


Si  de aicea si povestea ce urmeaza :


Era odata ca niciodata, cand, ca orice tanar, proaspat absolvent al unei facultati, care nu vede oportunitati in orasul lui isi incearca norocul in capitala, Bucuresti.
Aveam niste bani stransi, pusi deoparte, asa ca ma bag in ei, imi cumpar un ziar, si caut in primul rand un apartament de inchiriat urmand ca apoi sa rasfoiesc ziarul si pentru un loc de munca.
Subliniez cateva posibilitati, dau cateva telefoane, ajung in Teiul Doamnei. Zona frumoasa, copaci, parcuri, zona linistita, populata in special de pensionari. Vad apartamentul, unul batranesc, modest, si ieftin asa ca dupa o tura de apartament, inaintez bani si dau cu subsemnatul.

Ma mut, si nu bine ma mut, ca incepe sa apara prima problema mondiala pentru lumea mea, GANDACII !
Se pare ca statusera ascunsi cand am vizionat apartamentul, urmand sa atace usor dupa aceea.

La inceput erau mai putini si mai mici. Astfel am inceput sa folosesc metodele traditionale de combatare a gandacilor. Spray-uri, produse chimice (Killer 300, Raid, Super Killer 25, etc.)

Cativa au murit, dar intotdeauna sunt si cativa care supravietueisc. Se inmultesc si cu timpul devin imuni, devin mai mari, mai agresivi, mai rai.

A trebuit sa incerc alte medode, am recurs la metode mai dure, metode care sa bage frica in ei, sa paraseasca apartametul de frica, sa le dea o lectie de neuitat.

Astfel am intrat pe ebay si m-am echipat ca un adevarat asasin:

Absolut tot ce aveam nevoie pentru a extermina gandaci :

- litza pentru sugrumat
- cutit close combat
- minipistol
- streang pentru cea mai teribila moarte

Si acum inarmat fiind am inceput sa ii vanez.
Am omorat mii, ii lasam atarnati in streanguri ca sa ii sperii, ii injunghiam de nenumarate ori, le taiam picioarele si ii lasam in viata, etc.

Nu mai aveau de ales, nu aveau cum sa castige. Bagasem frica in ei, incat uni numai cand ma vedeau faceau infart si mureau. Auzisem ca in randul lor mi se spunea  "The black death". Asa ma porecleau. Eram intradevar cel mai mare cosmar al lor.

Dar intr-o zi, ies din camera pe hol, unde pe o masa imi tin laptop-ul. Acesta era aprins, cu toate ca sunt sigur ca il stinsesem, si un document word aprins cu urmatorul text :

"Black death, stop hunting us or else ... "

Incredibil, sa fi fost gandaci ? Engleza sa fie limba internationala si in randul lor ? Si ce vroiau sa zica cu cele 3 puncte de suspensie ?

Nu am bagat de seama, si mare prostie am facut, caci raul urma sa se napusteasca asupra mea.

Au urmat alte cateva saptamani de omoruri pana cand intr-o zi, ma intorc de la servici, si in mijlocul casei ...., un GANDAC NINJA !
Amenintarea gandacilor luase amploare. Se pare ca acestia au o baza speciala unde antreneaza si formeaza gandaci ninja mutanti. Aveam sa aflu dupa acea ca liderul acestei organizatii era nimeni altu decat Dr. Cockroach, gasiti atasata poza :

Acesta se pare ca era un revolutionar, care enervat de omorurile pe care oameni le aduc in randul semenilor lui, si-a creat un laborator in care experimenteaza reactii chimice pe voluntari si pe gandaci condamnati la moarte din cauza infratiunilor comise. In 1989, acesta a reusit sa creeze, dupa mii de incercari esuate, gandacul minune care avea sa se numeasca GANDACUL NINJA. Acest gandac este imun la orice produs chimic impotriva gandacilor, are o crusta pe el care nu poate fi perforata de nici un glont, se zvonea despre el ca poate sa vorbeasca cursiv si engleza, cu o agilitate marita, cu antrenamentul necesar a ajuns sa stapaneasca foarte bine tehnicile ninja; de unde a si primit numele de GANDACUL NINJA !

Din pacate nu am gasit nici o poza cu el. Se spune cine l-a vazut, nu a mai apucat a doua zi.

Si cu toate aceastea, GANDACUL NINJA, se afla la mine in apartament. Se pare ca fusese chemat de comunitatea de gandaci de la mine din casa pentru a-i salva.

Nu stiam cum sa procedez. Am facut un pas in spate, gandacul a ramas neclintit. Se uita fix in ochii mei, cu mana pe teaca de la minisabia ninja. As fi scos minipistolul dar imi era frica ca nu sunt suficient de rapid. Ce era sa fac ? Simteam cum imi bate inima de frica, si eram constient ca GANDACUL  NINJA imi aude bataile inimi, si astfel simtindu-mi frica care ma cuprinde el avea sa prinda o putere si o incredere si mai mare.

Ne uitam ochi in ochi cand deodata am clipit. In minisecunda in care am clipit, gandacul ninja disparuse. Incredibil ! Cat de rapid putea sa fie. Cu toate astea am intrat in casa. Ceva, in interiorul meu imi spunea ca GANDACUL NINJA plecase, confruntarea dintre noi fiind doar o introducere a ce avea sa urmeze.
Continuand sa intru in casa observ ca toti gandaci pe care ii lasasem sa atarne in streanguri pentru ai speria pe ceilalti, disparusera. Cutitele mele close combat, disparusera, lita de sugrumat o taisera si ii daduse foc.
In camera mea, pe perete, era scris mare cu sange de gandac: "Black Death your days are numbered. We warned you."

Nu am mai stat mult pe ganduri. Acum adevaratul razboi incepuse. Mi-am aprins laptop-ul si am cautat pe Google toate informatiile despre GANDACUL NINJA.

Astfel am reusit sa gasesc mai multe informatii, ba chiar si niste ilustratare despre GANDACUL NINJA :




Despre puterile nebanuite a GANDACULUI NINJA !

va continua ....



luni, 1 februarie 2010

Vine ....

Dupa cum toti stiti poezia :

Vine iarna, bine imi pare,
Ca s-a facut februarie,
Si acum trebuie sa ma pregatesc
In Austria sa snowbordez.

Sunt foarte incatat de noul meu costum asa ca uploadez niscaiva poze :


It's a plane, it's a bird, no ... it's "the shit !".